Rezervări: 0758.069.366

Complexul Senator vă invită la Petrecerea Primăverii, unde cunoscuta solistă Carmen de la Sălciua acompaniată de formația Sonic, vor asigura o atmosferă de neuitat.
Informații și rezervări la telefon 0256 225 463. Locuri limitate!

Vă invităm cu drag la Balul Mărțișorului, un eveniment marca Senator! Așadar, vă invităm sâmbătă, 29 februarie 2019, de la ora 19:00, la Complex Senator, să întâmpinăm primăvara!
Atmosfera va fi asigurată de celebrii soliști Mihaela Petrovici și Dumitru Teleagă.
Informații și rezervări la telefon 0256 225 463. SOLD OUT!

Vă invităm cu drag la Petrecerea de Sfântul Nicolae, un nou eveniment marca Senator! Așadar, vă invităm vineri, 6 decembrie 2019, de la ora 19:00, la Complex Senator, să dăm startul sărbătorilor de iarnă!
Atmosfera va fi asigurată de celebrii soliști Mihaela Petrovici și Dumitru Teleagă.
Informații și rezervări la telefon 0256 225 463. Locuri limitate!

Va invitam in data de 18.10.2019, ora 20:00, Hotel Senator, sala Expovest, sa petrecem impreuna pe ritmurile tale preferate!

Vă invităm să petreceți o seară de folk magică la Restaurant&Garden Senator, alături de Adrian Ivanițchi și să participați la o degustare a vinurilor Thesaurus. Cu această ocazie, va avea loc și o lansare de carte a preotului Ioan Sorin Usca.

La final de an, echipa Senator are placerea sa te invite la un eveniment de exceptie: Revelion 2019! Hai sa sarbatoresti cu cei dragi trecerea in noul an, intr-un cadru îmbrăcat în straie noi, special pentru tine - sala Expovest a complexului Senator!

Vă invităm să petreceți trecerea dintre ani alături de Restaurant&Garden Senator din Timișoara - Sala cu Piscina, într-o atmosferă de sărbătoare, savurând preparate delicioase din bucătăria internațională, si dansând întreaga noapte pe muzică de cea mai bună calitate alături EVENT SOUND DJ.

Cu mare plăcere vă anunțăm un nou eveniment marca Senator!

O petrecere specială dedicată doamnelor și domnisoarelor, de Ziua Femeii!

Vă invităm joi, 8 martie 2018, de la ora 19:00, la Complex Senator, să sărbătorim frumusețea și feminitatea împreună.

Restaurantul Senator găzduiește un nou eveniment de interes, tradiționalul Bal al Almăjenilor. Organizat ca în fiecare an de SOCIETATEA CULTURALĂ “ŢARA ALMĂJULUI”, balul adună laolaltă fii ai Văii Almăjului și prieteni dragi lor, iubitori de folclor și tradiții bănățene. Evenimentul va avea loc vineri, 16 februarie 2018, cu începere de la ora 19.00, în sala Expovest a Complexului Senator din Timişoara.

De Sfântul Ion petrecem în stil Senator!

Și tu îți sărbătorești ziua de nume? Te așteptăm la Hotel Senator ca să o marchezi cum se cuvine! Totul este gândit pentru tine. Cu doar 89 de ron/meniu, scapi de alte pregătiri și bătăi de cap.